Meso terapi

Meso-Terapi er en behandling der booster huden ved at tilføre den næring og fugt i dybden. På den måde fjernes eller reduceres de fine rynker og huden genvinder sin styrke og komfort. Meso-Terapi kan som udgangspunkt anvendes på hele kroppen, men er mest velegnet til alderstegn i ansigt, hals og decollete.

Meso-Terapi ligner behandlingen med restylane, og det er også hyaluronsyre som anvendes ved behandlingen. Med Meso-Terapi går vi bare ikke så dybt ned i huden og behandler kun i det dermale lag af huden. På den måde undgår vi at ramme nervebaner og blodkar, hvilket er en fordel, da det mindsker risikoen for inflammation og lammelser. Behandlingen er meget effektivt og for nogen holder resultatet endda længere end ved andre rynkeudfyldende behandlinger. Vi anvender en Meso-Gun, hvilket er en pistol der tilsluttes en permanent make-up maskine. Herved sikrer vi os en fuldstændig ens dosering ved hver injektion, og vi sikrer os ikke at gå mere end 1,5 mm ned i huden.

Behandlingen er egnet for alle, som har rynker eller furer som de ønsker fjernet eller reduceret. Mest normalt er dette mænd og kvinder fra midt i tyverne og op efter. Behandlingen giver et sikkert og naturligt resultat, til forskel for botox som lammer muskulaturen og kan ødelægge ansigtsmimikken. Med Meso-Terapi bevares mimikken og ens naturlige karakter.

Det er individuelt hvor mange behandlinger den enkelte har brug for. Grunden er, at hyaluronsyre optages forskelligt i kroppen, hvilket har betydning for, hvor længe det holder. Hyaluronsyre er et naturligt enzym som anvendes i levende væv og enzymet hjælper med, at stimulere hudens genopbygning (collagensyntesen). Mange oplever et tilfredsstilende resultat i op til 12 måneder. Alt efter hvilket område der skal behandles, må man forvente 1-3 behandlinger. Resultatet ses umiddelbart lige efter behandlingen, men da hyaluronsyre udvider sig, vil resultatet intensiveres inden for de første par dage.

Gør det ondt? Da der anvendes en nål, og det er i ansigtet vi hovedsageligt arbejder, vil behandlingen kunne mærkes. Dette især fordi huden i ansigtet er meget tyndt og følsom. Specielt overlæben er meget følsom. Man kan dog selv reducere smerten ved at påføre emla creme fra apoteket hjemmefra, og lade det sidde i en time. Hvis det stadig er for smertefuldt, kan vi anvende en speciel bedøvelse udover. For de fleste kan behandlingen sammenlignes med, at få vokset overlæben.

Vi anvender kun produkter fra Ecuri Cosmetics i Holland. Da garanterer vi, at alt vi arbejder med er EU godkendt, og overholder de strengeste politikker og regler. Produkterne er selvfølgelig allergivenlige. Ecuri Cosmetics stiller strenge krav til uddannelse, og det er ikke muligt at anvende deres produkter uden at have gennemgået en anerkendt uddannelse.

Før/efter behandling Der må ikke indtages alkohol minimum 24 timer inden behandling, da dette kan påvirke helingsprocessen og give blødninger, samt det kan gøre huden lidt mere sensitiv. Da der kan dannes mindre sår i det behandlede område, vil der komme skorpedannelse. Der må selvfølgelig ikke kløes, eller pilles i såret.


BEHANDLING OG PRISER:

Meso-terapi med hyaluronsyre fra næsetip til hage (mundvige linjer, overlæbe, hage):

0,5 ml:kr. 1.500
1 ml:kr. 2.500
2 ml*:kr. 4.000

* Til meget dybe linjer.

Læbe forstørrende behandling med hyaluronsyre

0,5 ml:kr. 1.500
1 ml:kr. 2.500